Drone Fotografie

Sinds 2016 ben ik naast gewone fotografie eveneens gestart met luchtfotografie. Het aanbod van algemene fotografie is de laatste tijd sterk toegenomen en net daarom wilde ik mij te onderscheiden door mij te specialiseren als drone fotograaf.  Zelf ben ik woonachtig in Turnhout, echter zit mijn werkgebied verspreid over heel België.

Met drone fotografie kan er een heel ander perspectief worden gecreëerd, dan vanop de begane grond. Dit vogelperspectief biedt enorm veel bijkomende mogelijkheden.

Als luchtfotograaf kom ik graag ter plaatse voor foto’s van bruiloften, festiviteiten, immobiliën etc. maar ook voor minder prettige zaken zoals foto’s voor een fotodossier voor de verzekering (na een schadegeval) of gewoon voor een preventief inspectie van je dak.

Indien je Airpix contacteert voor een drone opdracht bekijken we eerst samen de mogelijkheden. Het is namelijk wettelijk beperkt om op sommige locaties te opereren. Wanneer de opdracht mogelijk is, zal u eerst een prijsofferte voorgesteld krijgen en wacht ik op jullie ‘GO’.

Welke drones gebruikt Airpix?

Mavic 2 Pro

Mavic Enterprise Dual

DJI Mini 2

De verschillende drones waar ik mee werk, zijn van het merk DJI.

De mavic 2 pro is specifiek voor foto en video en heeft hiervoor een Hasselblatt lens van 20mp. Deze drone maakt het ons mogelijk zeer scherpe 4k beelden te maken alsook foto's aan 20mp. De camera heeft een 1-inch CMOS sensor met een diafragma van f2.8 tot 11.

De mavic enterprise dual is dan weer uitgerust met een warmtebeeldcamera is meer geschikt voor het inspectiewerk.

De mini 2 is een lichtgewicht drone van 249g en kan ingezet worden voor vluchten die een hoger risico hebben, zoals het vliegen boven mensen en in het stadsgedeelte. Door het lage gewicht mag deze wettelijk gebruikt worden voor dergelijke opdrachten.

Extra Drone Fotografie Aanbod

Voor de klanten die nog iets meer willen kunnen wij ook, in samenwerking met Martin Gijselings van Shape Aerial Projects, de DJI Inspire 2 met zenmuse X7 camera de lucht in sturen.

Dit betreft een super professionele opstelling en maakt maar liefst beelden aan 6K CinemaDNG of 5.2K Apple ProRes en maakt foto's van 24mp.

Deze camera heeft de mogelijkheid te wisselen tussen verschillende objectieven.

Er zal met dit toestel steeds gewerkt worden met een piloot en een cameraman.

Interesse? Stuur ons een bericht!

Posteleinpad 16, 2300 Turnhout

0496810964

  • Facebook

Natan Stoops - Professionele Fotograaf Turnhout