top of page

Fotoshoots en Portretfoto's

Ik beschouw mezelf eerder als allround fotograaf, maar ik ben niet in het bezit van een volwaardige fotostudio. Voor fotoshoots en het maken van een portret zal er steeds op een locatie afgesproken worden die door de klant goed bevonden, of zelf gekozen werd. De mogelijkheden zijn zeer groot als men niet beperkt is tot de ruimte van een studio. Zo kan er perfect gebruik gemaakt worden van het natuurlijke licht en de mooie achtergronden.

Samen bespreken wij eerst het doel van de foto. Is de achtergrond hier de eyecatcher of is het de persoon die in close-up moet vastgelegd worden? Moet het een spontane shoot worden of is het doel eerder om een formele foto te bekomen?

Als portretfotograaf maakte ik eerder al foto’s van koppels, gezinnen en ganse families maar u kan ook bij mij terecht voor een shoot van enkel uzelf als man of vrouw voor een portfolio of dergelijks.

Als de groep te groot is kan er overgeschakeld worden naar dronefotografie.

Voor portretfotografie werk ik met een Sony a7iii full frame camera met 85mm, 50mm en 35mm lenzen.  

Privé-shoot

fotoshoot communie.jpg

Wenst u voor een portfolio/fotoboek/canvas enkele foto’s van uzelf of van uw gezin dan komen wij samen op de gekozen locatie. Bij slecht weer voor een buitenshoot zal deze verplaatst worden naar een latere datum.

Bent u niet vertrouwd met het poseren voor een camera dan zorg ik er eerst voor dat iedereen op zijn gemak is. Zo probeer ik de foto’s zo spontaan mogelijk te houden. Een portretfoto is namelijk geen pasfoto. Een glimlach staat bij iedereen goed. Veel mensen zeggen wel eens ‘ik plak niet op foto’, laat ons het tegendeel bewijzen!

Bedrijfsportretten

Hebt u nood aan foto’s om de website van uw bedrijf meer visueel te maken dan bent u bij Airpix aan het goede adres. Wij kunnen zowel met onze grondtoestellen als onze drones elke bedrijf voorzien van de nodige afbeeldingen. Is dit van de werkvloer, van het personeel of van het bedrijf zelf, alles is mogelijk. Weet dat wij naast fotografie ook altijd een video van uw bedrijf kunnen maken.

Door het samenvoegen van verschillende foto’s kan er een foto aan zeer hoge resolutie worden bekomen die kan gebruikt worden om een volledige muur mee te bekleden. Dit kan een mooie eyecatcher worden in uw bedrijf.

Foto's voor sociale media

Bent u op zoek naar een sociale mediafotograaf kan u altijd met ons contact opnemen voor de mogelijkheden. Met onze drone kunnen wij voor facebook 360° foto’s nemen. Met onze camera’s kunnen wij interviews opnemen, evenementen filmen of een livestream verzorgen. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Interesse? Stuur ons een bericht!
bottom of page