top of page

Videografie

Had u voor uw huwelijk of evenement al een fotograaf voorzien maar lijkt het je wel iets ook een video te hebben als herinnering weet dan dat Airpix dit ook kan verzorgen. Airpix beschikt over een sony a6500 en een sony a7iii die beiden in 4k opnames kunnen maken. Tevens stuur ik als videograaf graag de drone de lucht in om ook van een andere hoek 4k beelden te registreren.

Voor iets actievere beelden kan ook een gestabiliseerde Gopro gebruikt worden.

Achteraf wordt deze film gemonteerd tot een mooi geheel met de nodige sounds en ontvangt u zo een blijvend aandenken van uw evenement. Airpix maakt enkel gebruik van rechtsvrije muziek zodat u de video altijd kan delen via sociale media.

Huwelijksvideo

Om deze speciale dag samen te vatten in een video zal eerst de dag overlopen worden zodat wij weten waar de belangrijkste momenten liggen. Verder zal gevraagd worden hoe lang deze video ongeveer moet duren.

Wij maken op de dag zelf ook afspraken met de fotograaf zodat wij elkaar niet in de weg lopen en eerder complementair kunnen werken zodat alle momenten vastgelegd zijn.

Voor de afwerking van de video komen wij later nog eens samen om de stijl en muziekkeuze te bespreken. De montage kan heel klassiek maar ook strak of modern worden.

Bouwprojecten in beeld

Als aannemer of projectontwikkelaar kan u ook bij Airpix terecht voor videobeelden van uw project.

 

Een video van een afgewerkt bouwproject kan altijd van pas komen voor een portfolio. Het is uiteraard ook mogelijk om op verschillende momenten van het bouwproces beelden te maken om de evolutie van de bouw te zien. Dit kan zowel met video als foto.

Festiviteiten

Met de nieuwe dronewetgeving is het mogelijk om ook na zonsondergang de lucht in te gaan. Het is echter bij wet verboden om boven mensenmassa’s te vliegen maar dit wil niet zeggen dat er geen leuk beeldmateriaal gemaakt kan worden vanop afstand of vanop de grond.

Om festiviteiten in beeld te brengen moeten wij goed op de hoogte zijn van de dagindeling en het doel van de video. Hier is veiligheid van de bezoekers en van het materiaal uiteraard prioritair.

Promovideo’s

Door grondbeelden en luchtbeelden te combineren kunnen wij mooie video’s produceren voor promotie doeleinden. Vaak schiet men te kort met enkel grondbeelden om bepaalde activiteiten of constructies in beeld te brengen. Bijkomende luchtbeelden kunnen hiervoor een oplossing bieden.

Door hier de juiste sounds (rechtenvrij) op te monteren in combinatie met de nodige aangeleverde informatie bekomen wij een leuke promotievideo voor op website of sociale media.

Eigendommen/Immo

Naast vastgoedfotografie kan ook een pand mooi in beeld gebracht worden door middel van videobeelden. In ruime panden kan een drone zelfs binnen beelden maken. Wij zijn ervan overtuigde dat mooie beelden een pand meer verkoopbaar maakt. Bewegende beelden geven vaak een duidelijker beeld en overzicht dan foto’s.

Interesse? Stuur ons een bericht!
bottom of page