top of page

Huwelijksfotografie

Al 15 jaar ben ik gepassioneerd bezig als professionele fotograaf. Dit is begonnen met het fotograferen van vliegtuigen tijdens airshows. Zodoende heb ik de begrippen sluitertijd, diafragma en iso beter leren kennen. Door de markt van de fototoestellen te volgen, pas ik mezelf altijd aan aan de tal van mogelijkheden die fotografie te bieden heeft.

Hoe ben ik huwelijksfotograaf geworden?

Binnen mijn kennissenkring kwamen al snel vragen of ik hun trouwfeest of andere festiviteit niet in beeld kon brengen. Ondertussen heb ik mijn weg als huwelijksfotograaf ook gevonden en geef er ook graag mijn eigen stijl aan. De beste commentaar die ik achteraf kan krijgen is ‘ik heb u precies niet gezien?’ omdat ik zo de meest spontane foto’s kan vastleggen. Dat zijn voor mij ook de beste huwelijksfoto’s, die foto’s die je niet opgemerkt hebt. Het opzet is een blijvend aandenken te maken van jullie speciale dag.

Als u nog een huwelijksfotograaf zoekt contacteer mij dan altijd vrijblijvend. U krijgt altijd eerst een portfolio te zien en de prijs wordt steeds voor het evenement vastgelegd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wist je al dat u mij ook als videograaf voor je huwelijk kan contacteren als je liever een huwelijksvideo wenst?

De klant is altijd koning. Wenst u een fotograaf vanaf het krieken van de dag tot de late uurtjes, of wenst u enkel een fotograaf aanwezig voor de fotoshoot met de familie, de trouwmis of  enkel je huwelijksfoto, dit is allemaal bespreekbaar.

Airpix maakt ook luchtfoto's om uw huwelijksdag vast te leggen door gebruik te maken van kwaliteitsvolle drones. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

trouwfoto.jpg

Fotobewerking

Na elke opdracht volgt de nodige fotobewerking.

Hiervoor gebruik ik  Adobe Lightroom en Adobe Photoshop.

Elke foto bewerk en kadreer ik, zodat alle details goed zichtbaar zijn, de kleuren goed tot hun recht komen en ik zorg ervoor dat de foto wordt zoals ik die voor ogen had bij het nemen van de foto. Bij het bewerken van fotoshoots en huwelijksreportages zullen er ook steeds enkele foto’s bewerkt worden tot zwart-wit foto’s, omdat deze zo vaak beter tot hun recht komen.

Pas als ik tevreden ben over elke foto,  zullen deze uw richting uit komen.

U kan ook bij Airpix terecht om foto’s te retoucheren, te herstellen en te bewerken.

Interesse? Stuur ons een bericht!
bottom of page